dissabte, de novembre 21, 2009

COCA DE LLANDA

Coca de llanda

Ingredients:

- 3 ous
- un iogurt de llima
- pell ratllada d'una llima gran
- farina
- sucre
- oli d'oliva
- un sobre de rent royal o dos sobres de cada de gasosa
- canella

Preparació:

Encendre el forn, 190 º, només la part de baix.





1- Batre els tres ous, afegir el iogurt i la ratlladura de llima.
(netegem i eixuguem bé el recipient del iogurt, este serà la nostra mesura)
2- Sense deixar de batre, afegim 3 recipients de farina.
3- Sense deixar de batre, afegim 2 recipients de sucre.
4- Sense deixar de batre, afegim 1 recipient d'oli d'oliva.
Batre'l tot fins que quede molt homogeni, i finalment
5- Afegir el rent.




Es pren un motle per a coca (de llanda, rectangular, d'uns 35x25x2 cm aproximadament) i es forra amb paper de cuinar, i se li tira tot el batut preparat.
S'empolvora lleugerament la superfície amb la mescla d'1 culleradeta de canella i 3 de sucre.










S'enforna a 190º durant 35 minuts. No obrir el forn durant el procés.





Este és el resultat final,
i a berenar.





argadea

4 Comments:

At 7:25 p. m., Anonymous Anònim said...

la he feta i és espectacular de bona.

gràcies per la recepta.

 
At 8:19 p. m., Anonymous Anònim said...

jo també l'ha feta i m'ha quedat soberga en la presentació, i al tastar-la, sense dir mentides és la millor que he provat, amb diferència. (ni la de ma mare)

 
At 11:31 p. m., Anonymous Heinz Delam said...

Hoy viernes, para seguir tu tradición, acabamos de estrenar la primera coca de llanda según tu receta. Aunque tenemos que solventar algún pequeño problema (el molde era un poco grande y tropezaba con la puerta del horno) el resultado ha sido espectacular. La textura, suave y esponjosa, y el sabor, delicioso.
Tanto Magnolia como yo hemos disfrutado de una estancia en Valencia muy agradable y te damos las gracias.

 
At 1:26 p. m., Anonymous Anònim said...

Grans coses de tu, home. He llegit les teves coses abans i vostè és massa impressionant. M'encanta el que vostè ha arribat fins aquí, l'amor el que estàs dient i com ho diu. Vostè ho fa entretingut i que encara es fan per mantenir l'elegància. No puc esperar a llegir més de vostè. Això és realment un gran bloc.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home